Βρετανία: 2,2 δισ. ευρώ επιπλέον στον προϋπολογισμό για το Brexit
Το υπουργείο Οικονομικών προσθέτει 2 δισ. λίρες για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Brexit.
Το υπουργείο Οικονομικών της Βρετανίας θα προσθέσει δύο δισ. λίρες (2,2 δισ. ευρώ) επιπλέον για την περίοδο 2020-2021 για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του Brexit, ανακοίνωσαν το βράδυ της Τρίτης οι υπηρεσίες του Σάτζιντ Τζάβιντ.
Η αναγγελία αυτή, που θα γίνει επισήμως σήμερα Τετάρτη (4/9) κατά την παρουσίαση του κρατικού προϋπολογισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, αυξάνει σε 8,3 δισ. λίρες (9,1 δισ. ευρώ) το συνολικό κονδύλι που έχει αφιερωθεί στην αντιμετώπιση των συνεπειών της αποχώρησης του ΗΒ από την ΕΕ, που αποφασίστηκε με το δημοψήφισμα του Ιουνίου του 2016.
Το μεγαλύτερο μέρος των επιπρόσθετων κεφαλαίων προορίζεται για την αστυνόμευση των συνόρων της Βρετανίας και τα λιμάνια.
Μυστηριώδη σύμβολα 40.000 ετών ίσως αποτελούν τον πρόδρομο της γραφής
10:30
Μαρτυρία Ελληνίδας στο Ντουμπάι: «Λάβαμε μηνύματα που μας προειδοποιούσαν για νέες εκρήξεις» (vid)
10:19
Δεκάδες ακυρώσεις και ματαιώσεις πτήσεων απο το Ελ. Βενιζέλος λόγω της επίθεσης στο Ιράν (vid)
10:10
Μητσοτάκης για Ιράν: Να αποφευχθεί η κλιμάκωση - Προτεραιότητα η ασφάλεια των Ελλήνων στην περιοχή
10:06