Ομπάμα και Ερντογάν σύμμαχοι στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους
Να ενισχύσουν τη συνεργασία τους στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, δεσμεύτηκαν οι Μπαράκ Ομπάμα και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες.
Όπως τονίζεται στο ΑΠΕ, ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Τουρκίας δεσμεύτηκαν να αυξήσουν τη συνεργασία τους στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας και επανέλαβαν τον κοινό τους στόχο να υποβαθμίσουν και τελικά να καταστρέψουν το Ισλαμικό Κράτος.
Ο Ομπάμα καταδίκασε, επίσης, τις πρόσφατες επιθέσεις του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) εναντίον των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και αναφέρθηκε στην ανάγκη αποκλιμάκωσης της έντασης.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
ΚΟΣΜΟΣ
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό
08:18
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Έπληξε χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία - Κατέστρεψε ρωσικό μαχητικό στην Κριμαία
08:10
ΕΛΛΑΔΑ