ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μωράκι γεννήθηκε στις 11/9, στις 9:11 και ζύγιζε 9,11 λίβρες!

ΗΠΑ: Μωράκι γεννήθηκε στις 11/9, στις 9:11 και ζύγιζε 9,11 λίβρες!
CNNi/Screengrab

Δεκαοχτώ χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, η μικρή Christina Brown έφερε λίγη χαρά σε μία τόσο γκρίζα μέρα της ιστορίας.

Η Cametrione Malone-Brown έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι την ημέρα της επετείου των επιθέσεων, στις 9:11 π.μ. και το οποίο ζύγιζε 9 λίβρες και 11 ουγγιές (σ.σ. σχεδόν 4 κιλά και 311 γραμμάρια)!

Η μικρή Christina γεννήθηκε στο νοσοκομείο Methodist LeBonheur, στο Τζέρμανταουν του Τενεσί.

«18 χρόνια μετά, βρίσκεις ένα μικρό κομμάτι χαράς σε μία ημέρα που τότε ήταν θλιβερή και πονάει μέχρι και σήμερα», είπε η μητέρα της, σύμφωνα με το CNNi.

Την ημέρα της γέννησής της πραγματοποιήθηκαν τελετές μνήμης σε όλη την αμερικανική επικράτεια για τα 18 χρόνια από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η Christina ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή και το ιατρικό προσωπικό μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου εντυπωσιάστηκε όταν καταγράφηκε η ώρα της γέννησης και το βάρος της νεογέννητης.

«Ακούσαμε τον γιατρό να ανακοινώνει την ώρα της γέννησής της και στη συνέχεια όταν ζύγισαν την Christina ακούσαμε επιφωνήματα όταν όλοι συνειδητοποίησαν ότι ζύγιζε 9 λίβρες και 11 ουγγιές, γεννήθηκε στις 9:11, στις 9/11», είπε ο πατέρας της Justin Brown.

«Ήταν πράγματι υπέροχο, ειδικά το να βρίσκεις λίγη χαρά σε μία ημέρα τέτοιας τραγωδίας».

Η Rachel Laughlin, η επικεφαλής των νοσηλευτριών στο νοσοκομείο, είπε ότι τέτοια σύμπτωση είναι υπερβολικά σπάνια.

«Εργάζομαι πάνω από 35 χρόνια εδώ και δεν έχω δει ποτέ μέχρι σήμερα την ημερομηνία γέννησης, την ώρα γέννησης και το βάρος του μωρού να έχουν τον ίδιο αριθμό», σχολίασε.

A baby born at 9:11 p.m. on 9/11 weighed 9 pounds, 11 ounces
By David Williams, CNNi

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ