Εκλογές Ισραήλ: Κάλεσμα Νετανιάχου για μία «ισχυρή σιωνιστική κυβέρνηση»
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου ζήτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/9) το σχηματισμό μιας «ισχυρής σιωνιστικής κυβέρνησης» μετά τις ισραηλινές βουλευτικές εκλογές που τον φέρνουν δίπλα-δίπλα με τον αντίπαλό του Μπένι Γκαντς, με βάση τα exit polls.
«Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής σιωνιστικής κυβέρνησης», δήλωσε ο Νετανιάχου, αποκλείοντας τη συμμετοχή «αραβικών αντι-σιωνιστικών κομμάτων» σε αυτές τις συνομιλίες.
Ο αρχηγός του κόμματος Λικούντ δεν αναγνώρισε την ήττα του, ούτε κήρυξε τη νίκη στις εκλογές, αναφέροντας πως θα περιμένει τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα.
ΕΛΛΑΔΑ
Μαζωνάκης: Πληροφορίες ότι βρέθηκε η ουσία προποφόλη στον οργανισμό του
21:30
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από την Καλλιθέα Αττικής
21:19
ΚΟΣΜΟΣ
«Η Κρίστα Πάικ δεν συνήλθε ποτέ» λέει ο δικηγόρος της - Αβέβαιη η πρόγνωση για την υγεία της
21:08
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai ήθελε να ρίξει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
20:57
ΕΛΛΑΔΑ