Τζόνσον: Δεν θα παραιτηθώ για να αποφύγω την καθυστέρηση του Brexit
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί για να αποφύγει την καθυστέρηση του Brexit, πέραν του τέλους Οκτωβρίου.
Ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι θα βγάλει τη Βρετανία από την ΕΕ με ή χωρίς συμφωνία για το Brexit, παρά τη ψήφιση ενός νόμου από το κοινοβούλιο, που απαιτεί από τον ίδιο, να ζητήσει την παράταση της χρονικής προθεσμίας για το Brexit, στην περίπτωση που τα μέλη του κοινοβουλίου δεν εγκρίνουν μια συμφωνία.
Ο Τζόνσον έχει δηλώσει ότι θα ήταν καλύτερο «να βρεθεί νεκρός σε ένα χαντάκι», παρά να ζητήσει μία παράταση.
Τζόνσον: Καλύτερα να με βρουν νεκρό σε χαντάκι παρά να καθυστερήσω το Brexit
Στην διάρκεια μιας συνέντευξης του στο BBC, για το αν θα παραιτηθεί, ώστε να μην χρειαστεί να ζητήσει μία παράταση, ο Τζόνσον απάντησε:
«Όχι, έχω αναλάβει να ηγηθώ του κόμματος και της χώρας μου σε μία δύσκολη περίοδο και θα συνεχίσω να το κάνω αυτό. Πιστεύω ότι είναι ευθύνη μου να το πράξω».
Παχυσαρκία: Μέχρι τη Δευτέρα η απόφαση για τα δωρεάν φάρμακα σε 8.000 δικαιούχους
12:50
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44
Αγρότες: Έκλεισαν για έξι ώρες το τελωνείο στον Προμαχώνα - Τι γίνεται σε Ευζώνους, Νίκη και Εξοχή
12:44
Στα «χέρια» της αστυνομίας το αυγό Φαμπερζέ που κατάπιε κλέφτης στη Νέα Ζηλανδία
12:43