ΚΟΣΜΟΣ

Ντύθηκε Μέσι με φανέλα από σακούλες τροφίμων και έγινε viral

Ντύθηκε Μέσι με φανέλα από σακούλες τροφίμων και έγινε viral

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ποδοσφαιρόφιλος για να καταλάβει γιατί τα κοινωνικά δίκτυα «βουίζουν» με την φωτογραφία ενός παιδιού που φοράει αυτοσχέδια φανέλα του Αργεντίνου επιθετικού Λιονέλ Μέσι φτιαγμένη από πλαστική σακούλα τροφίμων.

Το παιδί που βρίσκεται με γυρισμένη πλάτη στην κάμερα, φαίνεται να φοράει μια πλαστική σακούλα τροφίμων δεμένη στους ώμους του και φορεμένη πάνω από το πουλόβερ του.Στην πίσω όψη φαίνεται γραμμένο με μπλε μελάνι το επίθετο του θρύλου του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι με τον αριθμό του.

Τώρα τα κοινωνικά δίκτυα θέλουν να μάθουν ποιο είναι το παιδί της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία έχει κάνει την εμφάνισή της σε τουρκικά blogs και ιστοσελίδες μια εβδομάδα πριν.

Μερικοί υποστηρίζουν πως η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα έχει τραβηχτεί στο Ιράκ, ωστόσο, δεν είναι σαφές πού και πότε τραβήχτηκε. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να εντοπίσουν το μικρό αγόρι για να του στείλουν μια αυθεντική φανέλα του Μέσι.

Ένας από τους πιο δημοφιλής λογαριασμούς του Μέσι στο Twitter τον οποίο «τρέχουν» θαυμαστές του Αργεντίνου σταρ, με όνομα χρήστη (@messi10stats), αναφέρει σε δημοσίευση που ανάρτησε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, πως το επιτελείο του Μέσι επικοινώνησε μέσω του δικτύου με προσωπικό μήνυμα ρωτώντας που βρίσκεται το παιδί, ώστε ο Μέσι να μπορέσει να φροντίσει για κάποιο δώρο.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από πλευράς Μέσι για το θέμα.

Ο Μέσι διορίστηκε to 2010 Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNICEF και από τότε έχει υποστηρίξει ευάλωτα παιδία σε όλο τον κόσμο και μερικές από τις χώρες που έχει επισκεφθεί για αυτό τον σκοπό είναι η Αϊτή και η Κόστα Ρίκα.

Social media search is on to find Lionel Messi fan
by CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ