Νεκρός από πυροβολισμό ο σωματοφύλακας του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας
Ο προσωπικός σωματοφύλακας του βασιλιά Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας έπεσε νεκρός από πυροβολισμό, από το χέρι φίλου του, ενώ βρισκόταν σε σπίτι στην Τζέντα.
Ο σωματοφύλακας βρισκόταν στο σπίτι φίλου του, σε συνοικία αρκετά χιλιόμετρα βορειότερα από το παλάτι στο οποίο περνά συνήθως το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πώς ξεκίνησε ο καβγάς που κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του υποστράτηγου Αμπντούλ Αζίζ αλ-Φαγκμ.
Πάνω στον καβγά ο φίλος του σωματοφύλακα, Μαμντού μπιν Μεσαάλ αλ Αλί πήρε ένα πυροβόλο όπλο και άνοιξε πυρ. Στη συνέχεια ο δράστης αρνούνταν να παραδοθεί στους αστυνομικούς που περικύκλωσαν στο σπίτι και τελικά έπεσε νεκρός από τα πυρά τους. Από την επιχείρηση τραυματίστηκαν ένας Σαουδάραβας, ένας Φιλιππινέζος και πέντε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών της Σαουδικής Αραβίας.
Hellenic Train: Επανεκκινούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στον Εβρο
17:42
Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ απέρριψαν την πρόταση - Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια κανενός»
17:31
Πιερρακάκης: Η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας
17:28
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Δεν χρειαζόμαστε υποστήριξη του ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
17:25