Εκτροχιάστηκε τρενάκι σε λούνα παρκ – Δύο νεκροί
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, 18 και 21 ετών σκοτώθηκαν και πέντε ακόμα τραυματίστηκαν σε δυστύχημα που έγινε σε λούνα παρκ στο Μεξικό, το Σάββατο.
Σύμφωνα με τη Mirror, τα θύματα επέβαιναν σε τρενάκι του λούνα παρκ, που βρίσκεται στην πόλη του Μεξικό.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έπεσαν στο έδαφος όταν το τελευταίο βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε.
Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της τραγωδίας:
«Η υπόθεση είναι στα χέρια των εισαγγελέων και ξεκινά έρευνα», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters η Miriam Urzua, υπάλληλος του οργανισμού πολιτικής προστασίας.
Μάρτυρας είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχε τίποτα το μη συνηθισμένο στη βόλτα που έκανε το τρενάκι το οποίο είχε ήδη κάνει μερικές διαδρομές όταν σημειώθηκε η τραγωδία ενώ άλλοι επισκέπτες του πάρκου περιγράφουν πως όσοι επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι έπεσαν στο κενό.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ ο χώρος εκκενώθηκε για να ερευνηθεί από τις Αρχές και να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στη Σίφνο - Λίγα λεπτά μετά τη σεισμική δόνηση στη Σκιάθο
16:20
Νέος ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ στη Σκιάθο - Αισθητός και στην Αττική
16:10
Μη πόσιμο το νερό στη Σκύρο - Διαρροή πετρελαίου σε αντλία υδροδότησης
15:57
Διασωληνωμένος νοσηλεύεται τετράχρονος μετά από επίθεση σκύλου στα Χανιά
15:50