ΚΟΣΜΟΣ

Πώς να αποκτήσετε το δικό σας Batmobile με… μόλις 850.000 δολάρια

Πώς να αποκτήσετε το δικό σας Batmobile με… μόλις 850.000 δολάρια
instagram/ rusbeyond

Αν είστε φανατικοί του «Σκοτεινού Ιππότη» και… σας περισσεύουν και μερικά χρήματα στην άκρη για ξόδεμα, μπορεί να ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το Batmobile, το θρυλικό αυτοκίνητο του ‘ανθρώπου νυχτερίδα’ -ή τουλάχιστον ένα που φέρνει σε αυτό.

Οι ρέπλικες των Batmobile δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο στις μέρες μας, αλλά αυτή που πωλείται τώρα διαδικτυακά στον ρωσικό ιστότοπο Auto.ru, ξεχωρίζει σε όρους εμφάνισης, απόδοσης και τιμής.

Καταρχάς, πρόκειται για μια πολύ μοντέρνα εκδοχή του οχήματος, πιο μοντέρνα και από το ίδιο το όχημα που εμφανίζεται στην τριλογία των ταινιών.

Η εμφάνισή του είναι ιδιαιτέρως επιβλητική πλάτους τεσσάρων μέτρων και συμπληρώνεται από ένα απειλητικό πολυβόλο με ρεαλιστικά ηχητικά εφέ, που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να το οδηγήσετε παντού.

Με κινητήρα 5 λίτρων, αυτό το μοναδικής οδήγησης Batmobile πιάνει κορυφαία ταχύτητα 100 χλμ/ώρα και διαθέτει μια σειρά από αξεσουάρ όπως αλεξίσφαιρα παράθυρα, θερμική απεικόνιση με ζουμ 255x και κάμερα νυχτερινής όρασης, σχεδιασμένη να σας κάνει να νιώσετε σαν έναν πραγματικό Batman.

Με χώρα εισαγωγής από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό το Batmobile του 2018 πωλείται από το ρωσικό Fast Boom Pro για μόλις 850.000 δολάρια. Αν η τιμή αυτή ακούγεται εξοργιστική, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πολύ φτηνότερη από το προηγούμενο Batmobile που πουλήθηκε.

Το 2016, η Fast Boom Pro κατάφερε να πουλήσει μία ρέπλικα του Batmobile της ταινίας του Τιμ Μπάρτον του 1989 με πρωταγωνιστή τον Μαικλ Κίτον, για το ποσό του 1,1 εκατομμυρίου, κάτι που κάνει να μοιάζει την τωρινή αγοραπωλησία με τεράστια ευκαιρία…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ