Θρίλερ στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους - Η καμπίνα γέμισε καπνό
Αεροσκάφος της British Airways που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από το Μπάρι της Ιταλίας στο Λονδίνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το απόγευμα στο διεθνές αεροδρόμιο Βασιλείας-Μιλούζ.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώνει πως για άγνωστο προς το παρόν λόγο, η καμπίνα του αεροσκάφους είχε γεμίσει καπνούς.
Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές του αεροδρομίου, οι 165 επιβάτες είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους. Τέσσερα μέλη του πληρώματος χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο επειδή εισέπνευσαν καπνό, ανέφερε η Βιβιέν Γκάσκελ, η επικεφαλής του γραφείου Τύπου του αεροδρομίου.
Εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης, τρία άλλα αεροσκάφη που επρόκειτο να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο αυτό υποχρεώθηκαν να αλλάξουν πορεία –τα δύο κατευθύνθηκαν στη Ζυρίχη, το τρίτο στη Στουτγάρδη– και πέντε αναχωρήσεις καθυστέρησαν για «περίπου 25 λεπτά».
Η British Airways θα μισθώσει άλλο αεροσκάφος προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους οι 165 επιβάτες.
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι 7 περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24
Χειροπέδες σε επτά άτομα για «φρουτάκια» στην Θεσσαλονίκη
11:21
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06