Θρίλερ στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους - Η καμπίνα γέμισε καπνό
Αεροσκάφος της British Airways που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από το Μπάρι της Ιταλίας στο Λονδίνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το απόγευμα στο διεθνές αεροδρόμιο Βασιλείας-Μιλούζ.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώνει πως για άγνωστο προς το παρόν λόγο, η καμπίνα του αεροσκάφους είχε γεμίσει καπνούς.
Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές του αεροδρομίου, οι 165 επιβάτες είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους. Τέσσερα μέλη του πληρώματος χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο επειδή εισέπνευσαν καπνό, ανέφερε η Βιβιέν Γκάσκελ, η επικεφαλής του γραφείου Τύπου του αεροδρομίου.
Εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης, τρία άλλα αεροσκάφη που επρόκειτο να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο αυτό υποχρεώθηκαν να αλλάξουν πορεία –τα δύο κατευθύνθηκαν στη Ζυρίχη, το τρίτο στη Στουτγάρδη– και πέντε αναχωρήσεις καθυστέρησαν για «περίπου 25 λεπτά».
Η British Airways θα μισθώσει άλλο αεροσκάφος προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους οι 165 επιβάτες.
Απολογήθηκαν οι αστυνομικοί για τον βαρύ τραυματισμό του 20χρονου στο Άργος - Τι ισχυρίστηκαν
18:15
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 7 ετών σε γιατρό για τον θάνατο 14χρονης μετά από χειρουργείο
18:09
Συναγερμός για φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας - Ήχησε το 112 για εκκένωση
18:04
Νέο 112 για τη φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: «Απομακρυνθείτε προς Λαγκαδά»
17:54