Έλτον Τζον: Κινδύνευσε να πεθάνει 10 μέρες μετά το χειρουργείο
O σερ Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι βρέθηκε «24 ώρες πριν τον θάνατο» καθώς, έπειτα από χειρουργείο για καρκίνο του προστάτη στο οποίο υποβλήθηκε, παρουσιάστηκε μεταχειρουργική επιπλοκή.
O 72χρονος καλλιτέχνης διαγνώστηκε το 2017 και προτίμησε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση παρά σε χημειοθεραπεία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Guardian.
Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Μe» («Εγώ»), τα οποία δημοσιεύονται από την Daily Mail, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι η επέμβαση στο Λος Άντζελες ήταν η «απόλυτη επιτυχία», αλλά ότι 10 ημέρες αργότερα παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
«Αποδείχτηκε ότι εμφάνισα μια σπάνια μεταχειρουργική επιπλοκή», γράφει.
Ο καλλιτέχνης νοσηλεύτηκε για 11 ημέρες σε νοσοκομείο του Λονδίνου.
«Τα βράδια ξαγρυπνούσα και αναρωτιόμουν αν θα πεθάνω... Προσευχόμουν: μην με αφήσεις να πεθάνω, σε παρακαλώ άσε με να ξαναδώ τα παιδιά μου, δώσε μου λίγο χρόνο ακόμη», γράφει, μεταξύ άλλων, ο Έλτον Τζον.
Ήχησε το 112 για εκκένωση σε Αμπελάκια και Κηπούπολη στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής
18:28
Εξαρθρώθηκε συμμορία που «χτυπούσε» κοσμηματοπωλεία - Στα 370.000 ευρώ η λεία
18:15
Μήνυμα του 112 για φωτιά στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
18:06
Σε πορτοκαλί συναγερμό έξι Περιφέρειες για την Κυριακή - Πού υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς
18:02