Μακρόν σε Τζόνσον: Ξεκινήστε τάχιστα τις συνομιλίες για το Brexit με την ΕΕ
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τον Μπόρις Τζόνσον να ξεκινήσει τάχιστα τις συνομιλίες με τον επικεφαλής διαπραγματευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit, Μισέλ Μπαρνιέ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, Κυριακή.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Βρετανός πρωθυπουργός παρουσίασε στον Μακρόν τις τελευταίες του προτάσεις για την έξοδο της χώρας του από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου της γαλλικής προεδρίας.
«Ο Μπόρις Τζόνσον παρουσίασε τις τελευταίες του προτάσεις. Ο πρόεδρος του είπε ότι οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να συνεχιστούν τάχιστα με την ομάδα του Μισέλ Μπαρνιέ μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να αξιολογηθεί στο τέλος της εβδομάδας αν είναι πιθανή μια συμφωνία που θα σέβεται τις αξίες της ΕΕ», είπε η ίδια πηγή.
ΕΝΦΙΑ 2026: Πότε αναρτώνται τα εκκαθαριστικά - Σε ποια ακίνητα μειώνεται 50%
02:00
Πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση» με 10.000 ευρώ: Ποιες είναι οι έξι βασικές αλλαγές
01:00
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για έκτακτο επίδομα Πάσχα - Ποιοι θα το λάβουν
00:30
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ, ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ: Πυραυλική καταιγίδα στη Μέση Ανατολή: Η εξόντωση της ηγεσίας του Ιράν και το «παράθυρο» αποκλιμάκωσης
23:59