Συρία: Το πυροβολικό της Τουρκίας έπληξε κουρδικές θέσεις ανατολικά της Ταλ Αμπιάντ
Το πυροβολικό της Τουρκίας έπληξε το βράδυ της Δευτέρας (7/8) θέσεις κουρδικών ένοπλων ομάδων που ανήκουν στην αντικυβερνητική συμμαχία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (ΣΔΔ) στο βόρειο τμήμα της επαρχίας της Ράκας, μετέδωσε ο συριακός ραδιοφωνικός σταθμός Σαμ.
Σύμφωνα με τις πηγές του σταθμού, τουρκικά πυροβόλα στοχοθέτησαν κουρδικές θέσεις ανατολικά της πόλης Ταλ Αμπιάντ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για απώλειες στις τάξεις των Κούρδων.
Νωρίτερα χθες, αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας διεξήγαγαν πλήγμα εναντίον κουρδικού κέντρου διοίκησης στην πόλη Μαλικίγια, στην επαρχία Χασάκα, στη βορειοανατολική Συρία, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Μαγιαντίν.
Ο τηλεοπτικός σταθμός Αλ Χαντάθ ανέφερε ότι έγιναν επίσης αεροπορικά πλήγματα σε περιοχή κοντά στα σύνορα Συρίας-Ιράκ, όχι μακριά από το σημείο διέλευσης Σεμάλκα.
Δύο γέφυρες καταστράφηκαν σε αυτόν τον βομβαρδισμό.
Ινδονησία: Σύγκρουση τρένων σε σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στην Τζακάρτα
20:45
Πέθανε η ερμηνεύτρια Νατάσα Μωυσόγλου: «Ήταν πραγματικά δυναμίτης»
20:41
EFA GROUP: Επενδύει στη Superior Air – Είσοδος σε MRO, εκπαίδευση και εξειδικευμένες αεροπορικές υπηρεσίες (pics)
20:34
Διπλωματική αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ιράν: Απορρίφθηκε η πρόταση της Τεχεράνης για τα Στενά του Ορμούζ
20:32