ΚΟΣΜΟΣ

Είδε το καινούργιο της κούρεμα και λιποθύμησε σε τουρκική εκπομπή

Είδε το καινούργιο της κούρεμα και λιποθύμησε σε τουρκική εκπομπή
Capture/kuaforumsensintv

Μία Τουρκάλα μετάνιωσε πικρά για την απόφασή της να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πρόγραμμα που μεταμορφώνει τους συμμετέχοντες αν κρίνει κανείς από το ότι… λυποθύμησε όταν είδε το καινούργιο της κούρεμα.

Οι δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Kuaförüm Sensin (Είσαι η κομμώτριά μου) όπου make up artists και κομμωτές διαγωνίζονται για να κερδίσουν ένα μεγάλο βραβείο παρουσιάζοντας τις ικανότητές τους σε μοντέλα - εθελοντές.

Σε ένα επεισόδιο, ένα μοντέλο βρέθηκε αντιμέτωπο με δραστική αλλαγή μαλλιών. Όταν συνειδητοποίησε ότι τα μαλλιά της που έφθαναν μέχρι τη μέση, κόντυναν έως το ύψος των ώμων, ξέσπασε σε δάκρυα φωνάζοντας «τι είναι αυτό;».

https://www.instagram.com/p/B3J3LkeFweD

Καθώς οι κριτές και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι κοίταζαν σοκαρισμένοι, η γυναίκα επιχείρησε να φύγει από το στούντιο προτού λιποθυμήσει στην αγκαλιά της παρουσιάστριας, Γκιοζντέ Κανσού, η οποία άρχισε να καλεί για βοήθεια.

Το στιγμιότυπο έλαβε ευρεία δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral όταν ένας χρήστης του Twitter το ανάρτησε με τη λεζάντα: «Πόσο συμπάσχουμε;»

Το βίντεο από τότε προβλήθηκε 12 εκατομμύρια φορές και συγκέντρωσε 21.000 likes.

https://www.instagram.com/p/B3KE3KCFi3z

ΔΗΜΟΦΙΛΗ