Ινδία: Νεογέννητο βρέφος εντοπίστηκε ζωντανό σε τάφο
Μία συγκλονιστική διάσωση πραγματοποίησε κάτοικος χωριού στην Ινδία, όταν έσωσε ένα βρέφος που είχε… ταφεί ζωντανό.
Ο άνδρας είχε πάει σε νεκροταφείο της πολιτείας Ούταρ Πραντές, για να θάψει τη δική του κόρη, η οποία είχε πεθάνει λίγα λεπτά πριν, κατά τη γέννα. Ωστόσο, όταν η οικογένεια ετοιμαζόταν για την ταφή του παιδιού της, σκάβοντας εντόπιστηκε ένα άλλο κοριτσάκι, ζωντανό, μέσα σε δοχείο.
Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών της.
«Καθώς έσκαβαν έναν τάφο για εκείνη (σ.σ. το νεκρό κοριτσάκι της οικογένειας), σε βάθος περίπου 90 εκατοστών, το φτυάρι χτύπησε ένα πήλινο δοχείο. Το έβγαλαν έξω και μέσα είδαν ζωντανό το νεογέννητο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
«Το μωρό παρέλαβαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Αναζητούμε τους γονείς, καθώς υποπτευόμαστε πως αυτό έγινε με τη συγκατάθεσή τους».
Τασούλας από Ντουμπρόβνικ: «Η Ελλάδα κόμβος ενέργειας και μεταφορών για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη»
18:25
«Ο λυσσασμένος, μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο»: Η επιστολή του 89χρονου που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ - Εφετείο
18:18
Τον «γύρο του κόσμου» έκαναν οι ένοπλες επιθέσεις του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Λουκάρεως (pics)
18:16
Τεχνητούς νευρώνες που «επικοινωνούν» με πραγματικά εγκεφαλικά κύτταρα δημιούργησαν επιστήμονες
18:13