Έβαλαν πρόστιμο σε τουρίστρια για το μικροσκοπικό μαγιό της
Αναστάτωση προκάλεσε στους λουόμενους μια τουρίστρια από την Ταϊβάν η οποία κυκλοφορούσε με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία του νησιού Μπορακάι στις Φιλιππίνες.
Η 26χρονη Λιν Τζου Τινγκ φόρεσε το μικροσκοπικό μαγιό για να βουτήξει μαζί με το φίλο της στα νερά της παραλίας Πούκα, προκαλώντας την αντίδραση περιοίκων οι οποίοι φρόντισαν να αναρτήσουν φωτογραφίες της στα social media.
Ήταν αυτές οι φωτογραφίες που προκάλεσαν την προσοχή των Αρχών της χώρας με αστυνομικούς να εντοπίζουν την 26χρονη στο ξενοδοχείο της.
«Αρκετοί φωτογράφησαν τη γυναίκα λόγω της αμφίεσής της. Ήταν κυριολεκτικά ένα κορδόνι. Για τη δική μας κουλτούρα αυτό είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας που έκανε τη σύλληψη.
Η 26χρονη υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι το συγκεκριμένο είδος μαγιό απαγορευόταν.
Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί το είδος της κατηγορίας που απαγγέλθηκε σε βάρος της τουρίστριας.
Τελικά, η τουρίστρια από την Ταϊβάν πλήρωσε 43 ευρώ πρόστιμο (2.500 πέσος Φιλιππίνων) προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στην πατρίδα της.
Ερντογάν για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Σημαντική απόφαση, εύχομαι να αποδειχθεί επωφελής»
14:45
Συμφωνία Τραμπ – Πούτιν: Αναχωρεί για τις ΗΠΑ το πρώτο δεξαμενόπλοιο με 40.000 τόνους ρωσικού ντίζελ
14:43
Σύλληψη Λιόλου και στελεχών της ΕΟΚ: Μεγάλα χρηματικά ποσά βρήκαν οι αρχές σε εμπλεκόμενους
14:32
«Από Ελλάδα μέχρι Γαλλία παλεύουμε για δημόσια παιδεία» - Αυλαία για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
14:24