Τουρκική εισβολή Συρία: Η Τσεχία σταματά την πώληση όπλων στην Τουρκία
Η Τσεχία προστέθηκε σήμερα, Δευτέρα, στις ευρωπαϊκές χώρες που αναστέλλουν τις πωλήσεις όπλων και πυρομαχικών στην Τουρκία, αντιδρώντας στη στρατιωτική επέμβαση της Άγκυρας στη βόρεια Συρία.
Όπως ανακοίνωσε στο twitter ο Τσέχος υπουργός Εσωτερικών, Γιαν Χάματσεκ, «η Τσεχική Δημοκρατία, με άμεση ισχύ, αναστέλλει τις άδειες εξαγωγής στρατιωτικού εξοπλισμού στην Τουρκία».
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεσμεύθηκαν να αναστείλουν τις εξαγωγές όπλων στην Τουρκία, όμως δεν επέβαλαν στη χώρα το ευρωπαϊκό εμπάργκο όπλων που επεδίωκαν η Γαλλία και η Γερμανία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ: Πολιτική κόντρα για την τραγωδία στη Χίο: «Οι εγκληματίες είναι οι διακινητές» λέει ο Πλεύρης - Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:33
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ήρθε το Instant Win για κέρδη στη στιγμή έως 500 ευρώ σε χιλιάδες τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
13:29
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Απόδοση 2,88% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου το 2025 για τη Eurolife FFH
13:26
TECH
Aνανέωση της Google Maps: Προχωρά σε τρισδιάστατη χαρτογράφηση σε περιοχές της Ελλάδας
13:25
ΚΟΣΜΟΣ