Βραζιλία: Κατέρρευσε πολυκατοικία - Τουλάχιστον ένας νεκρός
Μια επταώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στην πόλη Φορταλέζα, στη βορειοανατολική Βραζιλία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τουλάχιστον ένας άνθρωπος.
Μέχρι στιγμής, τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί κι ένας νεκρός, δήλωσε ένας διασώστης στο Globo News, χωρίς να δίνει κάποια εκτίμηση για έναν συνολικό αριθμό θυμάτων.
Στα πλάνα που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας διακρίνεται μια ομάδα διασωστών, με πορτοκαλί φόρμες, να σκάβει κάτω από τα χαλάσματα.
Το κτήριο κατέρρευσε γύρω στις 10.30 το πρωί τοπική ώρα (16.30 ώρα Ελλάδας), όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της κατάρρευσης.
Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, πεζοί που περνούσαν κάτω από το κτήριο, όταν εκείνο κατέρρευσε, μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία, ενώ οι αρχές απέκλεισαν τους γύρω δρόμους.
Εγκαταλείπει την Βρετανία για το Μονακό ο δεύτερος πλουσιότερος άνδρας στη χώρα
16:39
Ποιες χώρες της Ευρώπης είδαν τις τιμές στη στέγη να εκτοξεύονται - Οι τρεις εξαιρέσεις
16:29
Επιβλητικός στην πρεμιέρα της Basket League ο Παναθηναϊκός ΑΚTOR
16:19
Το ντοκιμαντέρ για τη Γάζα «NAZA» ξεπέρασε τους «Avengers» στo ιταλικό Box Offfice
16:09