Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Μέρκελ για Συρία, Ουκρανία και Λιβύη
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συζήτησαν τις εξελίξεις στη Συρία, την Ουκρανία και τη Λιβύη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, Σάββατο, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της καγκελαρίας.
Η συζήτηση των δύο ηγετών επικεντρώθηκε στις προετοιμασίες για την επικείμενη σύνοδο του λεγόμενου "σχήματος της Νορμανδίας", δηλαδή των τεσσάρων χωρών (Ρωσία, Ουκρανία, Γαλλία και Γερμανία) που συμμετέχουν στις συνομιλίες για την επίλυση του ουκρανικού.
Μέρκελ και Πούτιν συζήτησαν επίσης την κατάσταση στη Συρία και τη Λιβύη καθώς και τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις προκειμένου να ξαναρχίσει η μεταφορά φυσικού αερίου μέσω της Ουκρανίας, πρόσθεσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, που επικαλείται ως πηγή του το Κρεμλίνο, επισήμαναν εξάλλου ότι είναι σημαντικό να προχωρήσει η διαδικασία πολιτικής διευθέτησης του συριακού.
Η Βαρκελώνη διπλασιάζει τον τουριστικό φόρο για να χρηματοδοτήσει τη στέγαση
23:28
Το Radio Free Europe θα κλείσει στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία
23:16
Πυρηνικό πρόγραμμα Ιράν: Ο Τραμπ βάζει τέλος στις «ρήτρες λήξης» - Μόνιμη συμφωνία ή σύγκρουση
23:04
Θάνος Πλεύρης: Επισκέφθηκε την κλειστή δομή Βαγιοχωρίου
22:52