Turkis Airlines: Φάρσα αποδείχτηκε η απειλή για βόμβα σε αεροπλάνο
Το αεροσκάφος της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines που παρεξέκλινε της πορείας του και προσγειώθηκε στο Σάνον της Ιρλανδίας, μετά από προειδοποίηση για βόμβα, θα αναχωρήσει σύντομα για την Κωνσταντινούπολη αφού από τις έρευνες που έγιναν δεν βρέθηκε τίποτα το ύποπτο.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ το αεροσκάφος, ένα Μπόινγκ 777, είχε απογειωθεί από το Χιούστον του Τέξας με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, μεταφέροντας 209 επιβάτες. Ωστόσο, αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκτάκτως στο Σάνον της Ιρλανδίας επειδή στις τουαλέτες βρέθηκε ένα χαρτί με τη λέξη "βόμβα" γραμμένη επάνω.
Οι χώροι του αεροσκάφους ερευνήθηκαν και δεν βρέθηκε τίποτα, είπε ένας εκπρόσωπος της Turkish Airlines. Τις έρευνες για την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές της Ιρλανδίας.
ΚΚΕ: Η συμφωνία ΕΕ-MERCOSUR αποτελεί μια ακόμα εχθρική πράξη προς τους βιοπαλαιστές αγρότες
20:15
«Είχα πάρει την ομάδα μεθυσμένος, δεν θυμόμουν καν ότι την πήρα», λέει ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ
20:03
Βενεζουέλα: Αφέθηκαν ελεύθεροι 18 πολιτικοί κρατούμενοι
19:57
Ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα για την προστασία των εσόδων από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας
19:45