«Baby Shark»: Διαδηλωτές στον Λίβανο τραγουδούν σε τρομαγμένο μωρό και γίνονται viral
Ένα αγαπημένο παιδικό τραγούδι έδωσε μία διαφορετική… νότα στις πολυήμερες διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον Λίβανο.
Η Eliane Jabbour οδηγούσε σε προάστιο της Βηρυτού, όταν μία ομάδα διαδηλωτών «περικύκλωσε» το όχημά της.
Ο 15μηνών γιος της, Robin, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και φοβήθηκε στη θέα του συγκεντρωμένου πλήθους.
«Τους είπα ‘έχω μωρό, μην φωνάζετε πολύ’», είπε η μητέρα μιλώντας στο CNNi για το περιστατικό που βίωσε το βράδυ του Σαββάτου.
Οι διαδηλωτές, τότε, έκαναν κάτι που η Jabbour δεν το περίμενε. Ξεκίνησαν να τραγουδούν το «Baby Shark», το τραγούδι που έχει αναχθεί σε… ύμνο για τα νήπια ανά τον κόσμο.
«Ήταν αυθόρμητο», σημείωσε η μητέρα. «Του αρέσει αυτό το τραγούδι. Το ακούει συχνά στο σπίτι και γελάει».
Το βίντεο από το περιστατικό έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και όπως, μάλιστα, είπε η Jabbour ο σύζυγός της πρόλαβε να το δει στα social media πριν καν προλάβει να του πει τι είχε συμβεί.
Με πληροφορίες από: A Lebanese mother told protesters her baby was scared. So they sang 'Baby Shark', by Scottie Andrew and Paul P. Murphy, CNN
2Κ/2024: Τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
01:00
ΔΥΠΑ: Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο - Όλες οι πληροφορίες
00:30
Καταδίωξη ναρκοπλοίου με 4,8 τόνους χασίς στο Γιβραλτάρ - Εριχναν στη θάλασσα τα δέματα
23:59
Ισραήλ: Έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας συγκαλεί ο Νετανιάχου την Κυριακή
23:54