Συναγερμός στη Γαλλία: Άνδρας ταμπουρώθηκε σε αρχαιολογικό μουσείο
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Γαλλίας ύστερα από πληροφορίες για ταμπουρωμένο άνδρα στο αρχαιολογικό μουσείο Saint Raphael στην περιοχή Βαρ.
Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται αστυνομική πηγή, στο σημείο έχουν εντοπιστεί «ανησυχητικά» μηνύματα στα αραβικά.
Όπως αναφέρει το γαλλικό BFMTV, σε ένα από τα μηνύματα φέρεται να αναγράφεται η φράση: «το μουσείο θα γίνει κόλαση».
Οι Αρχές δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως, σχετικά με τις παραπάνω πληροφορίες. Σε tweet της η αστυνομία ενημερώνει πως «είναι σε εξέλιξη επιχείρηση στο Rue de la Vieille Eglise» και ζητά από τους πολίτες «να αποφεύγουν το σημείο».
Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το εάν ο άνδρας είναι οπλισμένος ή για το εάν κρατά ομήρους.
SPONSORED
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες, εκβιασμούς και εμπρησμούς – Έξι συλλήψεις
12:06
GAIA-X Accelerator: 160+ ελληνικές επιχειρήσεις χτίζουν το ψηφιακό οικοσύστημα του αύριο
12:02
«Αρχικά πίστεψαν ότι πρόκειται για μαγεία»: Τι ξέρουμε για τον Έμπολα - 91 θάνατοι στο Κονγκό
12:00
Η Ryanair προετοιμάζεται για το σενάριο «Αρμαγεδδών» - Ποιοι δεν θα επιβιώσουν από την κρίση
11:51