ΚΟΣΜΟΣ

«Φρενίτιδα» στην Κίνα: Κάνουν ουρές για να ξαπλώσουν στο κρεβάτι όπου νοσηλεύτηκε τραγουδιστής

«Φρενίτιδα» στην Κίνα: Κάνουν ουρές για να ξαπλώσουν στο κρεβάτι όπου νοσηλεύτηκε τραγουδιστής
screen grab από βίντεο

«Ουρές» έκαναν οι νοσοκόμες ενός νοσοκομείου στην Κίνα, προκειμένου να ξαπλώσουν στο κρεβάτι, στο οποίο νοσηλεύτηκε ο αγαπημένος τους τραγουδιστής.

Ο 38χρονος δημοφιλής τραγουδιστής JJ Lin πήγε στο νοσοκομείο με κρύωμα, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία μία μέρα μετά από συναυλία που έδωσε το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Οι νοσοκόμες μόλις τον είδαν έπαθαν «φρενίτιδα». Αυτό που ακολούθησε, όμως, μετά την αποχώρηση του ποπ σταρ από το νοσοκομείο, δεν περιγράφεται: η μία μετά την άλλη άρχισαν να ξαπλώνουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, στο οποίο είχε νοσηλευτεί ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο μέχρι και από τις σύριγγες και τους άδειους ορούς που είχε χρησιμοποιήσει ο τραγουδιστής, τα οποία ανήρτησαν στα social media, και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Πληροφορίες, οι οποίες, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, θέλουν κάποιες από τις νοσοκόμες να πούλησαν μέχρι και φιαλίδια με το αίμα του JJ Lin σε θαυμαστές του. Το νοσοκομείο διαψεύδει αυτή τη φήμη και υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες με το ιατρικό υλικό στις οποίες υπονοείται ότι υπήρξε αγοραπωλησία είναι «πειραγμένες» και ότι το επίμαχο υλικό έχει ήδη αποσυρθεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Οι νοσοκόμες έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο αυστηρών κυρώσεων όταν ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ