ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Βραζιλία: 13χρονη δολοφόνησε την έγκυο αδερφή της για να δώσει το μωρό σε άλλη γυναίκα

Φρίκη στη Βραζιλία: 13χρονη δολοφόνησε την έγκυο αδερφή της για να δώσει το μωρό σε άλλη γυναίκα
Youtube/Screengrab

Ένα κορίτσι ηλικίας 13 ετών δολοφόνησε την έγκυο αδερφή της με σκοπό να δώσει το μωρό που είχε στην κοιλιά της σε μία 35χρονη, η οποία ήταν και αυτή που της είχε δώσει την εντολή να το κάνει.

Η Fabiana Santana, 23 ετών, ήταν έγκυος οκτώ μηνών όταν την τραυμάτισε θανάσιμα η αδερφή της, χτυπώντας τη με λοστό στο κεφάλι. Μάλιστα, η ανήλικη σκότωσε και τον 7χρονο ανιψιό της, στο σπίτι τους στη Βραζιλία.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το 13χρονο κορίτσι είχε συνεργό ένα 15χρονο αγόρι και μαζί εκτελούσαν τις εντολές της Catia Rabelo, η οποία ήθελε να κρατήσει το μωρό, με σκοπό να εξαπατήσει τον φίλο της και να τον κάνει να πιστέψει ότι είχε γεννήσει το παιδί του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Το νεογέννητο βρέθηκε ζωντανό στο σπίτι του 15χρονου. Η έγκυος κοπέλα βρέθηκε θαμμένη σε ένα οικόπεδο στην πόλη Πόρτο Βέλιο, τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πιθανώς η 23χρονη να ήταν ζωντανή κατά τη διάρκεια της «γέννας».

Μάλιστα, το 7χρονο παιδί -το οποίο ήταν μπροστά στο φρικιαστικό έγκλημα- δολοφονήθηκε από τους δύο ανήλικους δράστες. Λίγο μετά, πέταξαν το πτώμα του σε μια λίμνη.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, Leisaloma Carvalho, δήλωσε στο FocusOn News, ότι η 13χρονη ισχυρίζεται πως διέπραξε τα εγκλήματα από εκδίκηση γιατί την κακοποιούσε σεξουαλικά ο σύζυγος της αδελφής της, ενώ όταν προσπάθησε να την ενημερώσει, εκείνη δεν την πίστεψε.

Το παιδί παρακολουθείται στο Porto Base Hospital και βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά την τρομερά βίαιη γέννησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ