Σε επέμβαση για ανεύρυσμα θα υποβληθεί ο Γιούνκερ
Ο 64χρονος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, θα υποβληθεί στις 11 Νοεμβρίου σε επέμβαση για ανεύρυσμα, όπως είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο άτομο από το περιβάλλον του.
«Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 11 Νοεμβρίου για την αντιμετώπιση ενός ανευρύσματος», δήλωσε η εκπρόσωπός του Μίνα Αντρέεβα επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε λάβει το Γαλλικό Πρακτορείο από οικείους του Γιούνκερ, επικεφαλής της Κομισιόν.
Σύμφωνα με τους οικείους αυτούς, η επέμβαση θα επιτρέψει την αντιμετώπιση ενός «αορτικού ανευρύσματος» που ανακαλύφθηκε στην κοιλιακή χώρα.
Προσωρινός επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά τη νοσηλεία του Γιούνκερ θα είναι ο πρώτος αντιπρόεδρός της, ο Φρανς Τίμερμανς, διευκρίνισε η εκπρόσωπος.
«Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα έχει επιστρέψει για την παράδοση στη νέα Επιτροπή» της οποίας προεδρεύει η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, διαβεβαίωσε.
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το Εφετείο για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας
09:27
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10