ΚΟΣΜΟΣ

«Greek Freak»: Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία από τη Disney+

«Greek Freak»: Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία από τη  Disney+
AP Photo/Kathy Willens

Ταινία μεγάλου μήκους για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, παίκτη των Milwaukee Bucks και MVP του NBA για το 2019, ετοιμάζει η Disney, για λογαριασμό της επικείμενης συνδρομητικής υπηρεσίας Disney+.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού Deadline, η Disney ετοιμάζει την πρώτη ταινία με θέμα τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία θα καταγράψει τη διαδρομή του από τα παιδικά χρόνια μέχρι την καθιέρωσή του ως σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Bernie Goldman, ο οποίος είχε αναλάβει την παραγωγή στην ταινία «300», ενώ το σενάριο έχει ανατεθεί στον Arash Amel.

«Τα πρώτα χρόνια του Αντετοκούνμπο έχουν ενδιαφέρον», σημειώνει το δημοσίευμα.

«Γεννήθηκε στην Αθήνα, γιος μεταναστών από τη Νιγηρία, ωστόσο λόγω της ελληνικής νομοθεσίας δεν έλαβε αυτομάτως πλήρη ελληνική ιθαγένεια και ουσιαστικά ήταν απάτριδος μέχρι την ηλικία των 18 ετών», αναφέρει το Deadline.

Η ταινία, η οποία θα φέρει το ψευδώνυμο τουΑντετοκούνμπο, «Greek Freak», είναι η τελευταία ταινία μεγάλου μήκους από την δημιουργική ομάδα της Disney για το Disney+, μετά από την «Lady and the Tramp», το «Stargirl», αλλά και τις θεατρικές επιτυχίες, όπως ο «Aladdin» και το «Lion King».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ