ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Επί τέσσερα χρόνια έστελνε μηνύματα στον νεκρό πατέρα της - Και κάποτε έλαβε απάντηση

ΗΠΑ: Επί τέσσερα χρόνια έστελνε μηνύματα στον νεκρό πατέρα της - Και κάποτε έλαβε απάντηση
Facebook/Chastity Patterson

Μία 23χρονη από την πολιτεία Αρκάνσας στις ΗΠΑ έχασε τον πατέρα της πριν τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, δεν σταμάτησε να του στέλνει μηνύματα στο κινητό, «λέγοντάς του» τα νέα της.

Βέβαια, δεν είχε λάβει ποτέ απάντηση. Έως τώρα.

Η Chastity Patterson την Πέμπτη αποφάσισε να «πει στον πατέρα της» πώς νιώθει για την επέτειο θανάτου του.

«Γεια σου μπαμπά. Εγώ είμαι. Αύριο θα είναι μία δύσκολη μέρα και πάλι!» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο μακροσκελές μήνυμα που έστειλε στον αριθμό τηλεφώνου που κάποτε ανήκε στον πατέρα της.

Η Chastity έγραψε για όλα όσα πέρασε αυτά τα τέσσερα χρόνια χωρίς εκείνον. «Του μίλησε» για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο -απ’ όπου βγήκε νικήτρια-, για τη διάκριση που έλαβε όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, για τη στιγμή που ερωτεύτηκε και μετά πληγώθηκε, αναφέροντας μάλιστα χιουμοριστικά ότι «θα τον είχες σκοτώσει».

c4 copy


Πηγή: Facebook/Chastity Patterson

Ενώ προς το τέλος του μηνύματος ζητάει «συγγνώμη» στον πατέρα της που «δεν ήμουν εκεί όταν με χρειαζόσουν περισσότερο».

Μετά από αυτή την «κατάθεση ψυχής», η 23χρονη έλαβεαπάντηση.

«Το όνομά μου είναι Brad και έχασα την κόρη μου σε ένα τροχαίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 2014. Τα μηνύματά σου με βοήθησαν να μείνω ζωντανός. Όταν μου στέλνεις, ξέρω πως είναι ένα μήνυμα με αποστολέα τον Θεό» της έγραψε ο άνδρας που σήμερα κατέχει τον αριθμό τηλεφώνου του πατέρα της.

Ενώ συμπλήρωσε: «Σε “ακούω” εδώ και χρόνια και σε έχω δει να μεγαλώνεις. Ήθελα καιρό να σου απαντήσω, αλλά δεν ήθελα να σε πληγώσω».

Μάλιστα, της είπε ότι θα ήθελε πολύ η κόρη του να ήταν ζωντανή και να είχε εξελιχθεί σε μία γυναίκα όπως η Chastity.

«Λυπάμαι που το περνάς αυτό. Αλλά αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, είμαι περήφανος για σένα. Υστερόγραφο: Πιστεύω πως ο μπαμπάς σου θα ήταν πολύ χαρούμενος εάν μάθαινε πως αγόρασες σκύλο αντί να κάνεις παιδιά!».

Συγκινημένη, η 23χρονη ανήρτησε τα μηνύματα αυτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας:

«Σήμερα έλαβα το σημάδι πως όλα είναι εντάξει και μπορώ να τον αφήσω να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Σε άλλη δημοσίευσή της, η Patterson αποκάλυψε πως ο Jason Ligons δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας, ωστόσο, τον φώναζε και τον ένιωθε ως «μπαμπά» της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ