Γαλλία: Ανατροπή λεωφορείου με προορισμό το Λονδίνο - Δεκάδες τραυματίες
Συνολικά 33 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα Κυριακή, σε τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο σε έναν αυτοκινητόδρομο στη βόρεια Γαλλία, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές.
Το λεωφορείο της εταιρείας Flixbus, με έδρα στη Γερμανία, εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι στο Λονδίνο, όταν ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Από τους 33 επιβαίνοντες, οι 29 τραυματίστηκαν ελαφρά και τέσσερις σοβαρά. Όλοι τους έχουν διακομισθεί σε κοντινά νοσοκομεία.
Μεταξύ των επιβατών ήταν 11 Βρετανοί, τρεις Αμερικανοί, δύο Ισπανοί, ένας Αυστραλός, ένας Ολλανδός, ένας Ρουμάνος και ένας Ρώσος.
Λόγω του ατυχήματος έκλεισε προσωρινά η έξοδος κοντά στην οποία ανατράπηκε το λεωφορείο, ωστόσο η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Α1 συνεχίστηκε κανονικά.
ΔΥΠΑ-Voucher: Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων
02:00
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποια τα ποσά
01:00
Τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59