Εκκενώθηκαν σχολεία σε Γαλλία και Μ. Βρετανία ύστερα από απειλή για βόμβα
Συναγερμός επικρατεί σε Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία ύστερα από συνεχόμενα τηλεφωνήματα για βόμβα που οδήγησαν στην εκκένωση συνολικά 20 σχολείων.
Στη Γαλλία, όπως μεταδίδει η Figaro συνολικά 6 σχολεία δέχτηκαν τηλεφωνήματα για βόμβα και η αστυνομία προχώρησε άμεσα στην εκκένωση των σχολείων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι απειλές αντιμετωπίστηκαν ως ιδιαίτερα σοβαρές και στα σχολεία υπάρχουν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας.
Την ίδια στιγμή, στη Μεγάλη Βρετανία η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση συνολικά 14 σχολείων , 6 στο Μπέρμινχαμ, 4 στο Λονδίνο και 4 στην Κορνουάλη. Η αστυνομία του Λονδίνου δέχτηκε 4 τηλεφωνήματα για ύποπτη συσκευή που αφέθηκε στα κτίρια των σχολείων.
Οι δύο χώρες βρίσκονται σε επιφυλακή μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοέμβρη. Πρόσφατα, το Ισλαμικό Κράτος κυκλοφόρησε βίντεο με τους εννέα δράστες των επιθέσεων στο οποίο εκτοξεύονται απειλές κατά του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον.
Σημαντικό ενδιαφέρον στις δημοπρασίες LNG του ΔΕΣΦΑ για δέσμευση χρονοπαραθύρων εκφόρτωσης φορτίων LNG
13:04
Νορβηγία: Αθώος δήλωσε στη δίκη του για βιασμούς ο γιος της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ
13:02
Κόκκινα δάνεια: Λύση υπέρ των δανειοληπτών θα εισηγηθεί ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου
13:00
Μυτιλήνη: Έπεσαν σοβάδες σε σχολείο της Καλλονής (pic)
12:57