Βρετανία: Παραιτείται από βουλευτής ο πρώην ΥΠΟΙΚ Φίλιπ Χάμοντ
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας, Φίλιπ Χάμοντ, δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής πριν από τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, μετά την εκδίωξή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Συντηρητικού Κόμματος επειδή καταψήφισε την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον.
«Θλίβομαι που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση μετά από 45 χρόνια ως μέλος του Συντηρητικού Κόμματος», ανέφερε ο Χάμοντ σε μια επιστολή του προς τους ψηφοφόρους της περιφέρειάς του.
Ο Φίλιπ Χάμοντ ήταν υπουργός Οικονομικών επί τρία χρόνια στην κυβέρνηση της Τερέζας Μέι, μέχρι που ο Μπόρις Τζόνσον κέρδισε την κούρσα της διαδοχής της, φέτος τον Ιούλιο.
Ήταν ένας από τους 21 Συντηρητικούς βουλευτές που εκδιώχθηκαν τον Σεπτέμβριο από την κοινοβουλευτική ομάδα επειδή καταψήφισαν την πρόταση της κυβέρνησης για να εμποδίσουν ένα Brexit χωρίς συμφωνία.
ΗΠΑ: Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για την ενέργεια - Τα ραντεβού Παπασταύρου και ο Κάθετος Διάδρομος
09:40
Οι νεότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική - Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών - Κορίνθου
09:33
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19