Πούτιν: Η Ρωσία διαθέτει μοναδικά όπλα αλλά όχι για να απειλεί
Η Ρωσία θα συνεχίσει να ενισχύει την αμυντική της ικανότητα, αλλά είναι έτοιμη να κάνει το παν για να ενισχύσει την «διαδικασία του αφοπλισμού», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα, Τετάρτη, με ανώτατους αξιωματικούς και εισαγγελείς που διορίσθηκαν σε υψηλόβαθμες θέσεις και στους οποίους απονεμήθηκαν ανώτατες στρατιωτικές διακρίσεις.
«Ο στρατός μας και ο στόλος μας έχουν αποδείξει την υψηλή ετοιμότητά τους και εμείς προτιθέμεθα να ενισχύσουμε την αμυντική μας ικανότητα, να θέσουμε σε μαχητική ετοιμότητα τα υπερηχητικά, λέιζερ και άλλα σύγχρονα οπλικά συστήματα, τα οποία προς το παρόν δεν διαθέτουν άλλες χώρες», δήλωσε ο Πούτιν.
Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε ότι αυτό δεν συνιστά σε καμία περίπτωση πρόφαση για την Ρωσία για να απειλήσει κάποιον.
Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να κάνει το παν για να προωθήσει την διαδικασία του αφοπλισμού λαμβάνοντας υπ' όψιν τα τελευταίας τεχνολογίας ρωσικά οπλικά συστήματα, τα οποία αποσκοπούν αποκλειστικά στο να εγγυηθούν την ασφάλεια, δεδομένων των αυξανόμενων απειλών κατά της Ρωσίας.
«Ανακαινίζω» - «Νταντάδες»: Τα ποσά και οι δικαιούχοι - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Στα 66 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός – Έως 30/9 οι αιτήσεις
02:00
Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά την περίοδο του Πάσχα
01:00
Αυστηρότερα μέτρα στα ΜΜΜ: Πρόστιμα έως 100 ευρώ και ποινές για παραβάτες
00:30