Υπουργός Άμυνας ΗΠΑ: Να επιστρέψει η Τουρκία «πίσω στο μαντρί» του ΝΑΤΟ, τη χρειαζόμαστε
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ δήλωσε απόψε ότι είναι σημαντικό να επιστρέψει η Τουρκία «πίσω στο μαντρί», προειδοποιώντας και πάλι ότι η Άγκυρα φαίνεται ότι απομακρύνεται από το ΝΑΤΟ, με την αγορά οπλικών συστημάτων από τη Ρωσία και την εισβολή της στη Συρία.
«Χρειαζόμαστε την Τουρκία πίσω στο μαντρί. Ήταν καλοί σύμμαχοι για πολλά χρόνια, από τότε που πολεμούσαν μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες στον Πόλεμο της Κορέας μέχρι το Αφγανιστάν», είπε ο Έσπερ σε μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων.
«Για αυτό χρειάζεται να συνεχίσουμε να οικοδομούμε τους δεσμούς μας, ιδίως σε στρατιωτικό επίπεδο, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να έχουμε μια μακρόχρονη σχέση που θα αντέξει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», πρόσθεσε.
ΧΡΗΜΑ
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν
06:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πορτοκαλί τιμολόγιο στο ρεύμα: Από πότε τίθεται σε ισχύ
05:00
ΧΡΗΜΑ
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις πληρωμές μέσω IRIS από την ΑΑΔΕ - Τσουχτερά πρόστιμα
04:00
ΧΡΗΜΑ
Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Μαρτίου ανά ταμείο
03:00
ΧΡΗΜΑ