Στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Βαρκελώνης δεκάδες διαδηλωτές υπέρ της ανεξαρτησίας
Δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Βαρκελώνης, εκφράζοντας την εναντίωσή τους, καθώς πριν από έναν και πλέον μήνα, ένα ισπανικό δικαστήριο ανακοίνωσε σκληρές ποινές φυλάκισης κατά των ηγετών του αποσχιστικού κινήματος στην Καταλονία.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στον σταθμό Σαντς της Βαρκελώνης, με μερικούς από αυτούς να πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία, ενώ μερικοί άλλοι συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, υπακούοντας σε κάλεσμα της αποσχιστικής ομάδας (CDR) που κάλεσε τους διαδηλωτές να εμφανιστούν σε εννέα σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Βαρκελώνη, ελπίζοντας ότι θα προκληθεί αυτό, που περιέγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως μία “συνολική κατάληψη” των σιδηροδρομικών σταθμών.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η διαμαρτυρία περιορίστηκε σε έναν μόνο σιδηροδρομικό σταθμό και οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν μετά από περίπου μία ώρα, συμμετέχοντας σε μία μεγαλύτερη ομάδα διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον σταθμό.
Μερικοί από τους διαδηλωτές κρατούσαν αποσχιστικές σημαίες.
Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας στους πολίτες ενόψει της κακοκαιρίας
14:28
Σαουδική Αραβία: Μπαράζ επιθέσεων με πυραύλους και drones - Νέες απειλές των Χούθι για το Ριάντ
14:24
Επιχείρηση του ελληνικού FBI και στη γνωστή αλυσίδα φούρνων «Χωριάτικο» - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης
14:10
Απάντηση Μαρινάκη σε ΠΑΣΟΚ για Σινά: «Η συμφωνία θα δημοσιοποιηθεί - Κάνουν αντιπολίτευση στη χώρα»
14:05