Γαλλία: Νεκρή έγκυος γυναίκα από επίθεση σκυλιών
Το πτώμα μιας εγκύου, που της επιτέθηκαν σκυλιά, βρέθηκε το Σάββατο σε ένα δάσος στο Αιν, όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία του Σουασόν.
Ο θάνατος της 29χρονης στο δάσος του Ρετζ οφείλεται «σε αιμορραγία που προκάλεσαν δαγκώματα σκύλων στο άνω και κάτω μέρος του σώματός της όπως και στο κεφάλι», αναφέρει ο εισαγγελέας του Σουασόν Φρεντερίκ Τριν, σε ένα δελτίο Τύπου.
«Δείγματα DNA ελήφθησαν από 93 σκυλιά, από εκείνα που ανήκαν στο θύμα», το οποίο είχε συνολικά πέντε, όπως και από άλλα «που συμμετείχαν στο κυνήγι (…) το οποίο είχε οργανωθεί σε κοντινή περιοχή», σύμφωνα με την εισαγγελία.
Στόχος είναι «να ταυτοποιηθεί το ή τα σκυλιά που τη δάγκωσαν» συνεχίζει η εισαγγελία, διευκρινίζοντας ότι τα δαγκώματα έγιναν «πριν και μετά θάνατον».
Η 29χρονη έγκυος από το Μπεάρν τηλεφώνησε στον σύζυγό της προκειμένου, όπως εκείνος είπε, «να του πει για την παρουσία απειλητικών σκυλιών», που την είχαν προσεγγίσει, ενώ εκείνη «είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της», σύμφωνα με την εισαγγελία.
Ο ίδιος εντόπισε αργότερα το πτώμα της συντρόφου του, το απόγευμα του Σαββάτου.
Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για «εξ αμελείας ανθρωποκτονία από επίθεση σκύλου».
Η ΕΛΑΣ απέκτησε... σουτέρ - Η ανάρτηση Τσίπρα για την νέα «μεταγραφή» του κόμματος
10:56
ΗΑΕ: Ασφαλή τα 22 μέλη του ινδικού πληρώματος του πετρελαιοφόρου που χτυπήθηκε από άγνωστο βλήμα
10:46
Πακιστάν: «Kαταδικάζει σθεναρά» την επίθεση των Χούθι στο αεροδρόμιο του Ριάντ
10:40
Καιρός: Από το απόγευμα βροχές στην Αττική - Νέα ψυχρή εισβολή φέρνει πτώση θερμοκρασίας και χιόνια
10:30