Νίσυρος: Βρετανός τουρίστας έπαθε σοβαρό έγκαυμα στο ηφαίστειο από ατμό 165 βαθμών Κελσίου
Σε εφιάλτη εξελίχτηκαν οι διακοπές στην Ελλάδα για έναν 22χρονο τουρίστα από τη Βρετανία.
Ο Τόμας Γκρούντον έκανε τις διακοπές του, με τη σύντροφό του στη Νίσυρο. Μεταξύ άλλων επισκέφτηκε και το ηφαίστειο.
Ενώ έκανε βόλτα, στην ηφαιστειογενή περιοχή, όπως περιγράφει στη Sun απελευθερώθηκε ατμός 165 βαθμών Κελσίου και έπαθε σοβαρό έγκαυμα στο πόδι.
«Φορούσα παντόφλες, ούρλιαξα από τον πόνο. Έκλαιγα, έκλαιγε και η φίλη μου Σαρλότ. Κάηκα από το γόνατο μέχρι τα δάχτυλα», αναφέρει ο 22χρονος.
Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, δεν ευθύνεται ο ίδιος για το ατύχημα, αλλά το τουριστικό γραφείο που τους πήγε εκδρομή στο σημείο όπου δεν υπήρχε πινακίδα ή μπάρα που να απαγορεύει την πρόσβαση.
Όταν επέστρεψε στη Βρετανία ακολούθησε ειδική αγωγή για πέντε ημέρες για τα εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού.
Eπίδομα παιδιού Α21: Έκλεισε η πλατφόρμα - Πότε αναμένονται οι επόμενες πληρωμές
03:00
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή»
02:00
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων
01:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου - Από 25 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι πληρωμές
00:30