Ντιτρόιτ: Αστυνομικός έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια εφόδου
Ένας αστυνομικός στο Ντιτρόιτ τραυματίστηκε θανάσιμα και ένας άλλος σοβαρά χθες, Τετάρτη, κατά τη διάρκεια εφόδου σε κατοικία της δυτικής πλευράς της πόλης, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο βετεράνος αστυνομικός τραυματίστηκε θανάσιμα στον λαιμό και ο δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αστυνομίας Τζέιμς Κρεγκ.
Άλλοι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και πυροβόλησαν τον άγνωστο ένοπλο, ο οποίος συνελήφθη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
«Σήμερα είναι μια τραγική ημέρα για την οικογένεια της αστυνομίας του Ντιτρόιτ. Καθώς ξεκίνησαν να κατεβαίνουν τις σκάλες (του σπιτιού), ο ύποπτος, οπλισμένος με ένα αυτόματο όπλο, άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών».
Το 2018, 55 αστυνομικοί έπεσαν νεκροί από σφαίρες την ώρα του καθήκοντος, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών.
Δίκη για Τέμπη: Για πρώτη φορά στο δικαστήριο οι γονείς της 23χρονης Εριέττας που δεν βρέθηκε ποτέ
12:29
Βίντεο δείχνει καρέ - καρέ την αεροδιάσωση 56χρονου ορειβάτη σε απόκρημνη πλαγιά στο Αγρίνιο (vid)
12:29
Θα δούμε αν ο αμερικανικός στρατός είναι έτοιμος να πει «όχι» στον Τραμπ, λέει σύμβουλος του Ομπάμα
12:25
Τι είναι το ασυμβίβαστο υπουργού - βουλευτή που εισηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πώς θα εφαρμοστεί
12:07