ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Ινδία: Νεκρά δύο αγόρια που έπεσαν σε κατσαρόλες με καυτό νερό

Φρίκη στην Ινδία: Νεκρά δύο αγόρια που έπεσαν σε κατσαρόλες με καυτό νερό
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Wong Maye-E

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ινδία μετά το θάνατο δύο αγοριών -ηλικίας τριών και έξι ετών- μετά από πτώση τους μέσα σε κατσαρόλες με καυτό νερό.

Τα δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά περιστατικά, με πιο πρόσφατο τον θάνατο του τρίχρονου παιδιού που έπαιζε και έπεσε κατά λάθος μέσα σε μεγάλη κατσαρόλα κατά τη διάρκεια οικογενειακής συγκέντρωσης τη Δευτέρα, στην πόλη Shabad.

Σύμφωνα με το CNNi, μετακίνησε το καπάκι χωρίς να το καταλάβει και λίγο μετά έπεσε μέσα. Παρότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το πρώτο περιστατικό

Το πρώτο θύμα ήταν ο μικρός Behlapuram Reddy, ο οποίος έπεσε επίσης μέσα σε κατσαρόλα, ενώ βρισκόταν στο σχολείο του, στο χωριό Panyam.

Ο Reddy μετέβη με τους συμμαθητές τους στην τραπεζαρία την ώρα του μεσημεριανού.

«Καθώς το αγόρι έτρεξε προς την αίθουσα, έπεσε μέσα στην κατσαρόλα με το σαμπάρ (σ.σ. ινδικό παραδοσιακό πιάτο). Εκείνη την ώρα δεν ήταν στο χώρο κανένας υπεύθυνος του σχολείου και μερικοί εργάτες που έτυχε να βρίσκονται εκεί, τον έβγαλαν έξω και τον πήγαν στο νοσοκομείο» δήλωσε αστυνομικός.

india


Οι δύο περιοχές που σημειώθηκαν τα δυστυχήματα / Πηγή: CNNi

Το αγοράκι δεν τα κατάφερε, καθώς τα εγκαύματά του ήταν σοβαρά.

Η έρευνα των Αρχών επικεντρώνεται γύρω από δύο πρόσωπα που ενδεχομένως να φέρουν ευθύνη, ένας εκ των οποίων είναι ο διευθυντής του σχολείου.

In separate cases, two boys in India fell into big pots of hot stew. Both died of burns / By Swati Gupta, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ