Σφοδρή κακοκαιρία στην Ιταλία: Κατέρρευσε οδογέφυρα λόγω βροχής - Μία νεκρή από τις πλημμύρες
Μια γυναίκα 52 ετών έχασε τη ζωή της σήμερα, Κυριακή, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την Ιταλία, καθώς το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά ενός ποταμού που υπερχείλισε.
Μετά από πολύωρες έρευνες, το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.
Δύο άλλα άτομα που επέβαιναν στο όχημα κατάφεραν να βγουν από αυτό εγκαίρως και να σωθούν.
Μια οδογέφυρα κατέρρευσε στη Λιγουρία της βορειοδυτικής Ιταλίας, κοντά στην πόλη Σαβόνα, όπως έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο της SIAS, της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο.
Ο πρόεδρος της περιφέρειας της Λιγουρίας, Τζοβάνι Τότι, είπε ότι η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε κατολίσθηση με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η γέφυρα.
Ένα αυτοκίνητο ενδέχεται να καταπλακώθηκε, όμως η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa.
Στο μεταξύ, η SIAS έκανε γνωστό ότι δεν έχουν αναφερθεί θύματα. Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία επισημαίνει ότι καταβάλει προσπάθειες ώστε να επιβεβαιώσει ότι ισχύει αυτή η πληροφορία.
Πέρσι, από την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι στη Γένοβα σκοτώθηκαν 43 άνθρωποι.
Οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν προκαλέσει πολλά πλημμυρικά φαινόμενα στην Ιταλία τις τελευταίες εβδομάδες.
Στη φυλακή το ζευγάρι του ιδιωτικού ΚΕΠ για την κατηγορία του κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων
17:26
Για πρώτη φορά η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο πρόγραμμα εκπαίδευσης αστροναυτών της ESA
17:19
Ταυτοποιήθηκε και δεύτερο άτομο που ήταν παρών στη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
17:14
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Γαλλίας αποχαιρετά τον πρώην πρωθυπουργό Λιονέλ Ζοσπέν
17:04