Βουλγαρία: Δύο νεκροί από πυρκαγιά σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Δύο νεκροί άντρες, ηλικίας 55 και 68 ετών, είναι ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο νοσοκομείο «Πιρογκόφ» χθες, Τετάρτη, στη βουλγαρική πρωτεύουσα.
Η πυρκαγιά, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ξέσπασε σε έναν από τους χώρους του νοσοκομείου και η επιχείρηση κατάσβεσής της ήταν άμεση.
Ο θάλαμος από τον οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά είναι η μονάδα εντατικής θεραπείας, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την μέχρι στιγμής έρευνα του αρμόδιου τμήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο αριθμός των ασθενών που μεταφέρθηκαν σε άλλες δομές υγείας είναι περίπου 100 άτομα.
Ο γενικός εισαγγελέας διέταξε έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς. Ο καθηγητής του νοσοκομείου Γκαμπρόφσκι δήλωσε ότι πολλοί από τους ασθενείς στο θάλαμο απ΄ όπου φέρεται ότι ξεκίνησε η πυρκαγιά λαμβάνουν θεραπεία οξυγόνου και είναι φυσιολογικό τα επίπεδα του οξυγονου να είναι υψηλότερα μέσα σ' αυτόν. Απέρριψε, όμως, τις φήμες για δυσλειτουργία του συστήματος.
Μαϊμουδάκι εγκαταλελειμμένο από την μητέρα του στην Ιαπωνία βρήκε παρέα σε λούτρινο αρκουδάκι (vid)
12:09
Ο ΚΑΡΟΛΟΣ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ: Η υπόθεση Άντριου «δοκιμάζει» τη μοναρχία: Η μεγαλύτερη κρίση από τον θάνατο της Νταϊάνα
12:01
Κρήτη: Άγρια επίθεση σε 19χρονο από ομάδα νεαρών - Τρεις συλλήψεις ανάμεσα τους ανήλικος
11:55
Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε πορτοκαλί συναγερμό η Αττική
11:49