ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στο Έσεξ - Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθητές

Συναγερμός στο Έσεξ - Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθητές
Capture/Twitter

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Λούτον του Έσεξ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο Λύκειο Ντέμπντεν και πληροφορίες τοπικών μέσων αναφέρουν πως όχημα τραυμάτισε μαθητές, ωστόσο η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές ασφαλείας.

Η αστυνομία, μέσω Twitter, ενημέρωσε πως έχει αποκλείσει την περιοχή και κάλεσε να αποφευχθούν οι θεωρίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, αλλά και για τα πιθανά θύματα.

Δημοσιογράφος της Daily Mirror, που βρέθηκε στο σημείο, δημοσίευσε βίντεο από την περιοχή, αναφέροντας πως η αστυνομική παρουσία είναι έντονη.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στα παιδιά.

Ένας γονέας, η κόρη του οποίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στο Essex Live ότι «ένα Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από πίσω της» και χτύπησε δύο αγόρια.

«Ήταν φρικτό να το βλέπεις. Όλοι έπαθαν σοκ».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Η αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter, ζήτησε από τυχόν μάρτυρες να παράσχουν όποια πληροφορία διαθέτουν για το συμβάν.

«Καλούμε τον κόσμο να μην κάνει εικασίες για τις συνθήκες ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η ενημέρωσή μας είναι ακριβής», τόνισε στο μήνυμα αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ