ΚΟΣΜΟΣ

Έσεξ: Ένας 12χρονος νεκρός και πέντε τραυματίες μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο

Έσεξ: Ένας 12χρονος νεκρός και πέντε τραυματίες μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο
Capture/Twitter

Ένα αγόρι 12 ετών έχασε τη ζωή του και ακόμη πέντε άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών τρεις ανήλικοι, στο Έσεξ όπου νωρίτερα σήμερα ένα όχημα παρέσυρε μαθητές έξω από το Λύκειο Ντέμπντεν. 

Σε tweet της, η αστυνομία του Έσεξ σημείωσε: «Ξεκινήσαμε έρευνα για ανθρωποκτονία μετά τη φονική σύγκρουση στο Λούτον που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα. Ένα αγόρι 12 ετών έχασε τη ζωή του, δυστυχώς», και κάλεσε όποιον έχει πληροφορίες για το συμβάν να ενημερώσει τις Αρχές.

Μεταξύ των τραυματιών είναι τρία αγόρια ηλικίας 13 και 15 χρονών, μια 16χρονη μαθήτρια και μια 53χρονη γυναίκα. Τα τραύματά τους, πάντως, δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να απειλείται η ζωή τους.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ορισμένοι από τους τραυματίες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της τραγωδίας.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως έχει αποκλείσει την περιοχή και κάλεσε τους πολίτες να την αποφεύγουν.

Δημοσιογράφος της Daily Mirror δημοσίευσε βίντεο από το σημείο, αναφέροντας πως η αστυνομική παρουσία είναι έντονη. Επιπλέον, ανέφερε πως το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στα παιδιά.

Ένας γονέας, η κόρη του οποίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στο Essex Live ότι «ένα Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από πίσω της» και χτύπησε δύο αγόρια.

«Ήταν φρικτό να το βλέπεις. Όλοι έπαθαν σοκ».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ