Συναγερμός στο αεροδρόμιο Τζον Λένον στο Λίβερπουλ
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στο Αεροδρόμιο Τζον Λένον στο Λίβερπουλ της Βρετανίας, όταν πιλότος ιδιωτικού τζετ έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν τέσσερα άτομα, ωστόσο δεν τραυματίστηκε κανείς.
Προς το παρόν τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο Τζον Λένον για να ταξιδέψουν, εξαιτίας του συμβάντος δημιουργήθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις σε πτήσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC. Συγκεκριμένα, ένας επιβάτης δήλωσε ότι περίμενε τέσσερις ώρες, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι μεταφέρθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, ώστε να απογειωθούν από εκεί.
Εκπρόσωπος του Αεροδρομίου Τζον Λένον ανακοίνωσε ότι ο αερολιμένας θα παραμείνει κλειστός ως το απόγευμα της Τετάρτης.
«Τηρήσαμε τα πρωτόκολλα»: Η απάντηση του Χίλτον στη «σκιά» της ένοπλης επίθεσης στο δείπνο των ανταποκριτών στην Ουάσινγκτον
21:01
Νετανιάχου: «Οι ρουκέτες και τα drones της Χεζμπολάχ επιβάλλουν τη συνέχιση της δράσης στον Λίβανο»
20:54
Ινδονησία: Σύγκρουση τρένων σε σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στην Τζακάρτα
20:45
Πέθανε η ερμηνεύτρια Νατάσα Μωυσόγλου: «Ήταν πραγματικά δυναμίτης»
20:41