ΚΟΣΜΟΣ

Φουντώνουν οι φήμες για κρυφό γάμο της πρώην συζύγου του Πούτιν με μικρότερό της επιχειρηματία

Φουντώνουν οι φήμες για κρυφό γάμο της πρώην συζύγου του Πούτιν με μικρότερό της επιχειρηματία
Getty Images/ Ideal Image

Αυξάνονται οι φήμες στην Ρωσία που θέλουν την πρώην σύζυγο του Ρώσου Προέδρου, Lyudmila Putina να έχει παντρευτεί κρυφά.

Σύμφωνα με έρευνα ενός ανεξάρτητου ρωσόφωνου ειδησεογραφικού περιοδικού, του "Sobesednik," η 58χρονη Lyudmila φέρεται να έχει αλλάξει το όνομά της σε επίσημα έγγραφα, σε Lyudmila Ocheretnaya.

Με τον τίτλο “Η Lyudmila δεν είναι πλέον Πούτιν”, το περιοδικό υποστηρίζει ότι υιοθέτησε το όνομα ενός 37χρονου φίλου της επιχειρηματία, ονόματι Artur Ocheretny, με τον οποίο έχει απαθανατιστεί τους τελευταίους μήνες. Το εν λόγω περιοδικό τονίζει, μάλιστα, την πάνω από 20 χρόνια διαφορά του ζευγαριού.

Το δημοσίευμα, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς τα πιστοποιητικά γάμου δεν είναι δημόσια στην Ρωσία, ενώ το Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες. Ο Πούτιν και η σύζυγός του ανακοίνωσαν δημόσια το διαζύγιό τους έπειτα από πάνω από 30 χρόνια γάμου τον Ιούλιο του 2013, αφού είχαν παρακολουθήσει μια παράσταση μπαλέτου.

Έκτοτε η Lyudmila έχει διατηρήσει εξαιρετικά χαμηλό προφίλ, γεγονός που πυροδότησε φήμες ότι η πρώην αεροσυνοδός έχει απομονωθεί σε μοναστήρι. Οι λεπτομέρειες για την οικογένεια του Βλαντιμιρ Πούτιν και της προσωπικής του ζωής, κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό από το Κρεμλίνο.

Ο εκπρόσωπος του κ. Πούτιν έχει αναφέρει στα κρατικά μέσα ότι «ο Vladimir και η Lyudmila είναι διαζευγμένοι» και «επομένως, δεν είμαι σε θέση να πω οτιδήποτε για την Lyudmila και την προσωπική της ζωή».

Putin's ex-wife marries man 21 years her junior, report says
Matthew Chance, by CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ