ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές στη Βρετανία: Η αντίδραση παρουσιαστή που έγινε viral

Εκλογές στη Βρετανία: Η αντίδραση παρουσιαστή που έγινε viral
SCREEN WRAB/TWITTER

Τα αισθήματα μιας μεγάλης μερίδας Βρετανών μπροστά στην αβεβαιότητα του Brexit και στη νέα πενταετία μιας συντηρητικής κυβέρνησης, φαίνεται πως κατάφερε να συνοψίσει, έστω άθελά του, ο παρουσιαστής Τομ Μπράντμπι.

O παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου ITV, μετά από οχτώ ώρες ασταμάτητης τηλεοπτικής μετάδοσης της εκλογικής αναμέτρησης, αποχαιρετούσε το πρωί της Παρασκευής το τηλεοπτικό κοινό δίνοντας ταυτόχρονα τη «σκυτάλη» στο επόμενο δίδυμο παρουσιαστών.

Ίσως εξαντλημένος από την μαραθώνια μετάδοση των αποτελεσμάτων, ίσως απογοητευμένος ή έκπληκτος από τη μεγάλη νίκη των Συντηρητικών του Μπόρις Τζόνσον, ο 52χρονος παρουσιαστής, νομίζοντας προφανώς ότι η βραδιά του είχε ολοκληρωθεί, άφησε έναν βαθύ αναστεναγμό γέρνοντας ταυτόχρονα πίσω στο κάθισμά του.

Μέσα σε λίγα λεπτά το στιγμιότυπο αυτής της ανθρώπινης κίνησης διαμοιράστηκε περισσότερες από 15.000 φορές μέσω Twitter με τους χρήστες να δηλώνουν απόλυτα ταυτισμένοι με τα συναισθήματα του παρουσιαστή του ITV.

Κάποιοι σχολίασαν ότι ήταν πραγματικός άθλος του Μπράντμπι να παραμείνει καθηλωμένος στην καρέκλα του τόσες ώρες, ενώ άλλοι ότι ήταν η μοναδική καλή στιγμή που βγήκε από τις εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ