Κύπρος: Έφτασαν στα κατεχόμενα τα τουρκικά drones
Από τη ναυτική βάση Νταλαμάν της Τουρκίας απογειώθηκαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη για το Λευκόνοικο, στην κατεχόμενη Κύπρο, όπως μεταδίδει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, το αεροσκάφος Bayraktar TB2 απογειώθηκε στις 5 το πρωί της Δευτέρας, από τη ναυτική βάση Νταλαμάν της Τουρκίας για να προσγειωθεί γύρω στις 10 το πρωί στο Λευκόνοικο.
Όπως μεταδίδει το Offsite, η τουρκοκυπριακή πλευρά ενέκρινε αίτημα της Τουρκίας για να τοποθετηθούν μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Λευκονοίκου.
Tο «υπουργικό συμβούλιο» του ψευδοκράτους όρισε το αεροδρόμιο του Λευκόνοικου ως βάση για τουρκικά drones, ώστε αυτά να απογειώνονται και να συνοδεύουν πλωτά γεωτρύπανα που διενεργούν έρευνες υδρογονανθράκων στην ανατολική Μεσόγειο.
Απειλές Χούθι: «Θα πλήξουμε αμερικανικούς στόχους στην Ερυθρά Θάλασσα αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στο Ιράν»
09:47
LIVE: Συνεχίζουμε την κατασκευή πυραύλων επιμένει το Ιράν - Οι ΗΠΑ ξεκινούν επιχειρήσεις στα Στενά του Ορμούζ
09:45
Δικηγόρος οικογένειας 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Η δολοφονία του σχετίζεται με οπαδική βία» (vid)
09:37
Ξεπερνά τα δύο ευρώ στα πρατήρια η βενζίνη - Με «σπασμένα φρένα» οι τιμές στα καύσιμα (vid)
09:37