Ιράκ:1.56 δις δολάρια για την ανθρωπιστική κρίση από τον πόλεμο κατά του ISIS
Το Ιράκ χρειάζεται 1.56 δις δολάρια το 2016, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στην ανθρωπιστική κρίση που ξέσπασε στη χώρα από τον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters, που επικαλείται έκθεση της Ιρακινής Κυβέρνησης, τα 1,56 δισ δολάρια, θα τα διαθέσει για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση που προκλήθηκε από τον πόλεμο κατά του ισλαμικού κράτους, το οποίο έχει εκτοπίσει περισσότερους από 3,3 εκατομμύρια ανθρώπους από το 2014. Η χώρα απευθύνει έκκληση στη διεθνή κοινότητα να γεφυρώσει το έλλειμμα ή το χρηματοδοτικό κενό.
ΧΡΗΜΑ
Στα 920 ευρώ ο κατώτατος μισθός από σήμερα: Πώς διαμορφώνεται οι αυξήσεις και ποιοι κερδίζουν, αναλυτικά παραδείγματα
08:13
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Με ισχυρή υπερκάλυψη η ΑΜΚ των 300 εκατ. ευρώ της CrediaBank – «Κερδισμένο» και το free float
08:05
ΕΛΛΑΔΑ
Σε Red Code επτά περιοχές για την κακοκαιρία Erminio - Ισχυρές βροχές, άνεμοι και χαλάζι - Σε δύο «κύματα» χτυπά σήμερα την Αττική
08:00
ΚΟΣΜΟΣ
Συντριβή μεταγωγικού ρωσικού αεροσκάφους στην Κριμαία - 29 νεκροί
07:59
ΚΟΣΜΟΣ