ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Βρήκαν πτώμα άνδρα σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά τον θάνατό του – Το απίστευτο σημείωμα που άφησε

ΗΠΑ: Βρήκαν πτώμα άνδρα σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά τον θάνατό του – Το απίστευτο σημείωμα που άφησε
Pixabay

«Η σύζυγός μου δεν ευθύνεται για τον θάνατό μου»: Aυτό το σημείωμα και το πτώμα ενός άνδρα εντόπισαν αστυνομικοί σε ένα σπίτι στην Γιούτα των ΗΠΑ.

Όταν η Jeanne Souron-Mathers πέθανε τον Νοέμβριο, οι αστυνομικοί – προς μεγάλη τους έκπληξη – ανακάλυψαν το πτώμα του συζύγου της μέσα σε έναν καταψύκτη στο σπίτι τους.

Και όταν πείστηκαν ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν πιο περίεργα, βρήκαν το σημείωμα, το οποίο μάλιστα έφερε και συμβολαιογραφική σφραγίδα.

Σύμφωνα με το CNNi, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο Paul Mathers πέθανε πριν από μία δεκαετία και ελέγχουν τους λογαριασμούς της συζύγου του για να διαπιστώσουν εάν συνέχισε να λαμβάνει τα επιδόματά του, όλα αυτά τα χρόνια.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει και αναμένουν τα λάβουν τα οικονομικά στοιχεία, ενώ την ίδια ώρα προσπαθούν να καθορίσουν το πότε ακριβώς πέθανε ο Mathers.

Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανότητα απεβίωσε την περίοδο μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2009. Ήταν βαριά άρρωστος και είχε διακομιστεί σε νοσηλευτικό κέντρο για βετεράνους πολέμου. Τελευταία φορά τον είδαν ζωντανό στις 4 Φεβρουαρίου εκείνης της χρονιάς.

Πριν πεθάνει όμως, συνέταξε την αθωωτική – για τη γυναίκα του – επιστολή, τονίζοντας πως εκείνη δεν έφερε καμία απολύτως ευθύνη για τον θάνατό του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη συμβολαιογράφο που είχε σφραγίζει το σημείωμα, ωστόσο η ίδια τους εξήγησε ότι δεν το είχε διαβάσει ποτέ, απλά είχε βάλει τη σφραγίδα της.

Η πλεκτάνη που φέρεται να έστησε το ζεύγος, υπολογίζεται να κόστισε στο αμερικανικό κράτος περί τα 177.000 δολάρια.

Utah man found dead in a freezer had a notarized letter saying his wife wasn't responsible for his death, by Cheri Mossburg and Eric Levenson, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ