ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Ο τσακωμός έληξε με τον πλέον άδοξο τρόπο

Ιταλία: Ο τσακωμός έληξε με τον πλέον άδοξο τρόπο
Roberto Machado Noa/LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Ποιο είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει τα παιδιά στη Νάπολη; «Το ποδόσφαιρο» είναι η απάντηση, μόνο που υπάρχουν περιπτώσεις που αντί το παιχνίδι να διασκεδάση, μπορεί να στείλει κάποιον από τους γονείς στον άλλο κόσμο...

Η ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της ιταλικής εφημερίδας Il Messaggero. Μια παρέα παιδιών έπαιζε ποδόσφαιρο σε φτωχογειτονιά της πόλης που χάρηκε και θαύμασε όσο καμία τις αρετές του Ντιέγκο Μαραντόνα. Κάποια στιγμή τα πνεύματα «άναψαν» εξαιτίας ενός «σκληρού φάουλ». Κι επειδή το αίμα των παιδιών βράζει... δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια.

Αντιλαμβανόμενοι τι συμβαίνει, αρκετοί από τους γονείς-κατοίκους της περιοχής βγήκαν από τα σπίτια τους και έτρεξαν να χωρίσουν τα παιδιά τους. Μόνο που ορισμένοι εξ αυτών αποδείχθηκαν πιο θερμόαιμοι.

Δύο από τους γονείς άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους ανταλλάσοντας βαριές κουβέντες. Η συνέχεια της διαμάχης ξεπερνά κάθε φαντασία. Ο ένας εκ των δύο αποχώρησε και επέστρεψε σπίτι του. Ξήλωσε τον μπιντέ από την τουαλέτα, άνοιξε το παράθυρο και τον πέταξε στο κενό, χτυπώντας τον άλλο γονέα με τον οποίο είχε τσακωθεί, στο κεφάλι.

Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Ο δράστης από την άλλη, συνελήφθη και φυλακίστηκε. Όπως, δε, αποδείχθηκε αργότερα, ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ