Γαλλία: Άνδρας με μαχαίρι φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» και απειλούσε περαστικούς
Συναγερμός σήμανε στη γαλλική πόλη Μετς όταν ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» στο δρόμο και απειλούσε τους περαστικούς.
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και ο ένοπλος φέρεται να απείλησε και τους αστυνομικούς ενώ κινήθηκε και προς το μέρος τους.
Οι Αρχές άνοιξαν πυρ κατά του άνδρα, ο οποίος είναι περίπου 30 ετών και τον τραυμάτισαν στα πόδια. Ο άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Ο δράστης είναι 31 ετών και ήταν γνωστός στις αρχές επειδή είχε ριζοσπαστικοποιηθεί και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, εξήγησε ο εισαγγελέας της Μετς, Κριστιάν Μερκουρί.
Η τοπική εισαγγελία συνεργάζεται για την υπόθεση αυτή με την αντιτρομοκρατική εισαγγελία του Παρισιού, πρόσθεσε.
Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανένας περαστικός.
Charlotte Foucteau (TP Greece) στο CNN Greece: Το ΑΙ δεν αντικαθιστά τον άνθρωπο
10:00
Επεισόδιο ξυλοδαρμού σε μπαρ του Ρεθύμνου: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας τουρίστας
09:49
Ο Κίμελ αντιδρά στις εκκλήσεις του Τραμπ για την απόλυσή του - «Δεν ήταν πρόσκληση για δολοφονία»
09:49
Real Consulting: Ο στόχος της δημιουργίας ενός ομίλου ψηφιακών λύσεων και οι επόμενες κινήσεις
09:48