ΚΟΣΜΟΣ

Η εξομολόγηση της Lady Gaga: «Βιάστηκα όταν ήμουν 19 ετών»

Η εξομολόγηση της Lady Gaga: «Βιάστηκα όταν ήμουν 19 ετών»
Richard Shotwell/Invision/AP

H Lady Gaga βρέθηκε καλεσμένη της Όπρα Γουίνφρεϊ και μίλησε, ανάμεσα στα άλλα, για το βιασμό που υπέστη όταν ήταν 19 ετών.  

Το κεντρικό θέμα της κουβέντας της παρουσιάστριας με την τραγουδίστρια ήταν η ψυχική υγεία. Η κουβέντα κράτησε μια ώρα και οι δύο τους συζήτησαν τα πάντα. Από την ινομυαλγία από την οποία πάσχει η Gaga, μέχρι τη φημολογούμενη σχέση της με το Μπράντλεϊ Κούπερ.

Για την ασθένειά της, η τραγουδίστρια είπε στην παρουσιάστρια ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης «πονούσε από την κορυφή ως τα νύχια». Συνέχισε λέγοντας ότι κατά την άποψή της, μπορεί να θεραπευτεί με ψυχοθεραπεία. «Η ψυχική και πνευματική υγεία είναι ιατρικά θέματα και πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά», είπε στην Όπρα.

Και μετά ήρθε η αποκάλυψη: Η τραγουδίστρια είπε ότι βιάστηκε από κάποιον τον οποίο ήξερε από τα παιδικά της χρόνια. «Βιάστηκα κατ’ επανάληψη όταν ήμουν 19 ετών και έτσι μου δημιουργήθηκε μετατραυματικό σύνδρομο επειδή δεν επεξεργάστηκα το τραύμα που προέκυψε από το βιασμό», είπε.

«Ξαφνικά έγινα σταρ και ταξίδευα σε όλον τον κόσμο και ζούσα σε δωμάτια ξενοδοχείων και δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ, να το δουλέψω και μετά, ξαφνικά, άρχισα να νοιώθω έναν τρομερό πόνο σε όλο μου το σώμα. Ήταν παρόμοιος πόνος με το πώς ένοιωσα όταν βιάστηκα», είπε στην Όπρα και συμπλήρωσε ότι κατά τη γνώμη της τα θέματα ψυχικής υγείας θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ